Zwartemeer kijkt terug op een geslaagde Parochiecontactdag

De inwoners en de RK kerk gemeenschap van Zwartemeer kunnen terugkijken op een geslaagde Parochiecontactdag afgelopen zondag. Enkele honderden bezoekers konden genieten van de vele activiteiten, aanbiedingen en het mooie weer.

gezellig aangekleed

Een geslaagde Parochiecontactdag in Zwartemeer was het de afgelopen zondag, de inwoners en RK kerk gemeenschap in Zwartemeer kunnen terugkijken op een fantastische mooie kerkdag en een uitstekend bezocht open huis.  parochiecontactdag Zwartemeer 2018De leuk opgezette en uitstekend bezochte markt op het kerkplein en in de pastorietuin was gezellig aangekleed en gaf de vele bezoekers een in een gezellige sfeer een goed en tevreden gevoel.

open huis voor herhaling vatbaar

Vele parochianen en andere belangstellenden maakten gebruik van de gelegenheid om eens op een andere wijze dan gebruikelijk onderling contact te leggen.parochiecontactdag Zwartemeer 2018 Naast dat de koffie met koek of krentenwegge gretig aftrek vond en de verkoop van krenten- en rozijnenbrood en niet te vergeten de fijne droge worst, zorgde ook de rommelmarkt voor een levendige handel tijdens het open huis, een open huis dat voor herhaling vatbaar is. De opbrengsten van deze geslaagde dag komen volledig ten gunste voor de bouw van een nieuwe garage met opslagruimte.parochiecontactdag Zwartemeer 2018

Lees ook:
http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/05/31/grote-rommelmarkt-tijdens-parochiecontactdag-zwartemeer/