Licht verpauperde bedrijfspand aan Meridiaan tegen de vlakte

Het al enigszins lichtjes verpauperde bedrijfspand aan de Meridiaan in Klazienaveen gaat nog voor de zomervakantie tegen de vlakte. Dit laat wethouder Jisse Otter van de gemeente Emmen in een brief aan de gemeenteraad weten.

Het bedrijfspand aan de Meridiaan in Klazienaveen gaat nog voor de zomervakantie tegen de vlakte, maar wat er voor in de plaats gaat komen is nog niet definitief bekend.

einde van dit jaar

Jisse Otter: ‘Er is nog geen duidelijkheid over de eventuele nieuwbouw en de daarbij behorende planning. Diverse partijen zijn nog met een aantal ideeën bezig en mede hierdoor kan er nog geen definitief besluit genomen worden. De verwachting is dat er tegen het einde van dit jaar wat meer duidelijkheid komt. Pas daarna kunnen omwonenden verder geïnformeerd worden.

In het pand zat tot en met 2016 de 2e Hands Winkel gevestigd. Na diens vertrek volgden ook de andere gebruikers, woningbouwcorporatie Lefier en  COJA, tweedehands kleding. De afgelopen paar jaar staat het bedrijfspand dichtgetimmerd helemaal ongebruikt leeg.

(Bron: emmen.nu)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!