Boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” in eindfase

Het boek over de Tweede Wereldoorlog gericht op Zwartemeer, en geschreven door  Herman Lübbers Sr., is bijna voltooid. De afrondingsfase nadert zijn einde: “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog”.

afrondende fase

Herman Lübbers Sr. brengt regelmatig wat nieuws over zijn vorderingen met zijn boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” naar buiten. Een boek waaraan Herman op dit moment nog steeds aan werkt en intussen in een afrondende fase is beland. Het boek geeft gedetailleerde informatie over de geschiedenis van het grensdorp Zwartemeer in de Tweede Wereldoorlog. Zijn zoon Herman Lübbers Jr., heeft als historicus het boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” met als subtitel: “Herinneringen in Interviews” al geredigeerd.

Wanneer komt het boek uit?

Onvoorziene omstandigheden daargelaten zegt Lübbers Sr., gaat het boek omstreeks half november dit jaar gepresenteerd  worden. Hoe en wanneer precies wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Hoe komt het boek er uit te zien?

Het exacte aantal pagina’s is op dit moment nog niet helemaal zeker, maar uitgegaan mag worden van tussen de 200 en 240 pagina’s. Dat het aantal pagina’s nog niet exact aangegeven kan worden heeft deels te maken met het feit dat ik nog aan het schrijven ben maar deels ook met het aantal foto’s dat in het boek opgenomen zal worden. Wat wel al bekend is, dat het boek op A4 formaat uitgebracht gaat worden met kwalitatief mooi glanzend papier en een harde kaft. Naast de nodige tekst bevat het boek ook een aantal foto’s die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Wat is de prijs van het boek?

Het boek gaat €24,50 kosten maar bij voorinschrijving is het voor een gereduceerde prijs van € 22,= te bestellen. De voorinschrijving kan per e-mail h.lbbers@kpnplanet.nl of op telefoonnummer 0591-315529 of 06-23785002.

Tijdens de Parochiecontactdag in Zwartemeer op 10 juni a.s. kunt meer informatie krijgen vanaf 10.00 uur. Herman Lübbers Sr. is dan persoonlijk aanwezig om u nog meer informatie te verstrekken. Aan belangstellenden wordt ook gratis een folder verstrekt.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!