MC Black Eagle Zwartemeer houdt Open Dag met motormarkt

De motorclub MC Black Eagle organiseert op zaterdag 7 juli een Open Dag bij hun clubhuis in Zwartemeer. Het beloofd een leuke dag te worden!

Motormarkt

Er wordt tijdens de Open Dag aan de leden van de Facebookpagina ‘gebruikte motoren te koop‘ de mogelijkheid geboden hun waren zoals motoren, onderdelen enzovoort op de motormarkt voor verkoop aan te bieden. Het is daarnaast een uitstekende mogelijkheid voor de leden om elkaar eens ‘live’ te ontmoeten. Het aanmelden als deelnemer voor de motormarkt gaat via de Facebookpagina ‘gebruikte motoren te koop‘.

Amerikaanse voertuigen en de Fotoshoot

En voor iedereen leuk natuurlijk zijn de Amerikaanse auto’s en motoren die er tentoongesteld gaan worden. En er is een unieke kans voor de fotografen onder ons, want bij een echte fotoshoot horen er natuurlijk ook fotomodellen. De dames en heren kunnen zich hiervoor aanmelden via Biker Girl/Guy Fotoshoot.

Het clubhuis van de MC Black Eagle in Zwartemeer is gevestigd aan de Kamerlingswijk o.z. 9   7894 AJ  Zwartemeer.

Wat: Open Dag MC Black Eagle
Wanneer: zaterdag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Clubhuis van de MC Black Eagle Zwartemeer

Meer informatie:
www.mcblackeagle.nl of de Facebookpagina van MC Black Eagle

error: De inhoud van deze website is beschermd !!