Fiets Toer Club Emmen rijdt Emslandtocht

De Fiets Toer Club Emmen rijdt op zondag 27 mei a.s. de Emslandtocht. Er wordt vanuit Emmen gestart tussen 8.00 en 9.00 uur.

De Emslandtocht, georganiseerd door de Fiets Toer Club Emmen, wordt op zondagmorgen 27 mei verreden. De starttijd is tussen 8.00 en 9.00 uur bij de kantine van de Emmer atletiekvereniging De Sperwers op Sportpark Meerdijk.

mooie tocht

Het beloofd een mooie tocht te worden met een lengte van ca. 95 km door het glooiende gebied rond de Duitse rivier de Ems en de natuurgebieden tussen Tinnen, Lathen en Steinbild. Op de wegen in deze omgeving komt u weinig verkeer tegen zodat u tijdens deze tocht heerlijk van de omgeving kunt genieten. Uiteraard is er onderweg een verzorgingspost en bestaat de mogelijkheid om een kop koffie te nuttigen.

inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00. Leden van de NTFU en KNWU krijgen op vertoon van de ledenpas € 2,00 korting. Bij voorinschrijving via de NTFU ontvangt u € 1,- korting. De jeugd tot en met 16 jaar mag gratis meedoen. Inschrijven kan via www.ntfu.nl, of op de dag zelf op het startpunt tussen 8.00 en 9.00 uur.

Ook is er een GPS-bestand beschikbaar via de website van de Fiets Toer Club:  www.ftcemmen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!