Herinrichtingswerkzaamheden ‘De Blokken’ in Zwartemeer vorderen gestaag

De herinrichtingswerkzaamheden van ‘De Blokken’ in Zwartemeer vorderen gestaag. In april dit jaar werd met Fase 1 van de werkzaamheden begonnen. Fase 2 begint op 15 mei!

De herinrichtingswerkzaamheden worden tot begin volgende week uitgevoerd tussen de Klemstrook en De Blokken. Dit gedeelte van de straat werd dan ook tot dusver afgesloten voor het doorgaande verkeer.Zwartemeer-De-Blokken-2018

Fase 2 ‘De Blokken’

Fase 2 van ‘De Blokken  gaat op 15 mei van start. Dit betekent dat er vanaf dinsdag 15 mei tot en met circa 15 juni werkzaamheden zullen worden verricht aan het weggedeelte tussen de Klemstrook en de Dosterdstraat. Ook deze weg zal voor het verkeer worden afgesloten. Omrijden kan via De Erven, de Eemslandweg, de Kluinstraat, het Gliede en de Dosterdstraat en omgekeerd. De kruising van De Blokken en de Klemstrook blijft wel open voor het verkeer.

opgeknapt

Met deze herinrichtingswerkzaamheden in het centrumgebied van Zwartemeer, wordt een nieuw regenwaterriool aangelegd, de voetpaden en wegen worden vernieuwd en de parkeervoorzieningen rondom de beide scholen worden verbeterd. Zwartemeer-De-Blokken-2018Verder wordt de bestaande groenstructuur opgeknapt en de openbare verlichting wordt vervangen door LED-verlichting.Zwartemeer-De-Blokken-2018Met de extra parkeerplaatsen krijgt ook de locatie van het voormalige Groene Kruis gebouw weer een fraaie invulling.

Lees ook: http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/03/19/dorpsraad-zwartemeer-blij-met-samenwerking-gemeente-emmen-wethouder-van-der-weide/

Plannen voor vernieuwingen in centrum Zwartemeer

error: De inhoud van deze website is beschermd !!