Al dertig teams voor JD Techniek/HVC Beach Cup 2018 in Barger Compascuum

Ruim dertig! teams hebben zich inmiddels aangemeld voor de JD Techniek/HVC Beach Cup 2018 in Barger Compascuum. De organisatie van het ‘zandtoernooi’ ligt in handen van jonge leden van handbalvereniging HVC.

Ruim dertig teams zullen op zaterdag 9 en zondag 10 juni aanwezig zijn in Barger-Compascuum om de nodige NK-punten bijeen te gaan sprokkelen voor het NK Beach Handball. Het deelnemersveld varieert van Groningen tot Overijssel en natuurlijk, Drenthe!

JD Techniek/HVC Beach Cup 2018

De organisatie is trots op de kleurrijk gevulde poules. Sinds 2014 is de organisatie van het ‘zandtoernooi’ in handen van handbalvereniging HVC in Barger-Compascuum. De organisatoren zijn circa vijftien twintigers, jonge, gemotiveerde HVC-leden die af en toe kort en krachtig vergaderen in de kantine van de club, met één belangrijk doel: Een ijzersterke JD Techniek/HVC Beach Cup 2018 neer te zetten!

strak toernooi

De organisatie is erin geslaagd een sterk deelnemersveld te strikken voor de JD Techniek/HVC Beach Cup 2018. “Van Drenthe en Overijssel tot en met Groningen”, vertelt Yannick Meijeringh met trots. Binnen de veldlijnen is hij soms wat fanatiek, maar in zijn rol als organisator van het evenement is hij vooral gedreven. “Het Beach-Handball is erg populair geworden, maar intussen weten de terugkerende deelnemers dat handbalvereniging HVC er echt alles aan doet om een strak toernooi te organiseren.”

sponsoren

Ook de bedrijfswereld voelt zich aangetrokken tot het zandspektakel in Barger-Compascuum. Zo is toernooisponsor JD Techniek uit Emmen! Dit bedrijf werd onlangs bekend gemaakt als de nieuwe hoofdsponsor van het komende seizoen van buurvereniging Hurry-Up,. “Daar zijn we, uiteraard, heel erg blij mee. Het geeft ons meer mogelijkheden”, legt Iris Kiers uit. “En we kunnen de toernooi-, veld- en bal-sponsoren genoeg teruggeven voorafgaand en tijdens het toernooi”, voegt Inge Maatje toe aan de woorden van haar teamgenoot.

Alle tot dusver bekende sponsoren van de JD Techniek/HVC Beach Cup 2018 staan hieronder vermeld:

Toernooisponsor: JD Techniek
Veldsponsor: Happy Wheels
Balsponsoren: Rijsdijk Groente en Fruit, RoKi, Carolien Beauty & Sun, Handbal Inside, en vriend van het toernooi: Boud’s Inn

Sinds 2015 wordt de HVC Beach Cup gespeeld op twee zandsportvelden. Er worden nog een paar (veld-) sponsoren gezocht, hiervoor kunt u contact opnemen met Stijn Steenhuis.

Deelnemersveld

– Meisjes C: Kwiek, Jahn II, DOS, Unitas, Combinatie ’64, Hurry-Up
– Jongens C: Unitas 1, Unitas 2, Kwiek, DOS/HVC
– Dames B: Jahn II, DOS, Unitas, Combinatie’64, Hurry-Up, HVC
– Dames senioren: HVE 2000 1, HVE 2000 2, Beilen, Unitas, E&O, Webton Beach Team, vacant (!), HVC
– Heren senioren: Unitas, Donar, DOS, Jahn II, HVC 1, HVC 2

De organisatie is ook nog op zoek naar een oefenpartner voor de B’s van SVBO/HVC. Ook de recreantenploeg heeft wel oren naar een wedstrijdje op het zand. Zaterdagavond 9 juni, vlak voor het feest, is HVC/DOS er klaar voor. Het team heeft ‘Harry’s Team’ uitgedaagd en is nog op zoek naar een andere tegenstander. Interesse?

contact

Indien u als sponsor belangstelling heeft, neem a.u.b. contact op met Stijn Steenhuis: stijnsteenhuis@hotmail.com of 06-15193349.

(Foto: Handbalvereniging HVC)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!