Planeet in Klazienaveen voorzien van groenvoorziening

De nog jonge woonwijk Planeet in Klazienaveen wordt inmiddels voorzien van  groenvoorziening. Eén van de wensen van de bewoners gaat daarmee in vervulling.

De woonwijk is inmiddels zo goed als gereed, er is nog slechts een enkele bouwkavel onbebouwd. Vorige week donderdag waren mede werkers van een groenvoorzieningsbedrijf druk doende met het planten van het nieuwe groen. Kreeft groenvoorziening 2018Ook de wateroverlast aan de Brugstraat waarover een aantal maanden terug nog over gesproken werd, zal worden aangepakt. Het nieuwe groen tussen de woningen aan de Kreeft geeft in ieder geval al een prachtig beeld van een leuke en ruim opgezette woonomgeving. Klazienaveen heeft er een mooie en bijzondere woonwijk erbij gekregen.

Lees ook:
http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/02/22/straten-en-groenvoorziening-planeet-worden-woonrijp/

http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/02/27/eop-druk-doende-voor-wateroverlast-brugstraat-klazienaveen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!