Drukbezochte vrijmarkt tijdens Koningsdag in centrum Klazienaveen

Ook dit jaar was er weer een  drukbezochte vrijmarkt tijdens Koningsdag in het centrum van Klazienaveen. Vrijmarkt betekend dat iedereen zonder vergunning op deze dag zijn of haar spulletjes verkopen mocht.

Zonder vergunning zijn of haar spullen te koop, dat mocht afgelopen vrijdag 27 april Koningsdag tussen 6.00 en 17.00 uur tijdens de vrijmarkt in het centrum van Klazienaveen. Koningsdag vrijmarkt 2018
De vrijmarkt werd gehouden langs de Langestraat en de zijstraten Van Echtenstraat en de Pastoor Jongeriusstraat. Iedereen mocht zijn of haar spulletjes te koop aanbieden. De avond ervoor op donderdag 26 april, mochten de verkopers vanaf 21.00 uur alvast een plaatsje innemen of reserveren. Koningsdag vrijmarkt 2018Veel ouders zaten dan ook met hun kroost op een kleedje op de door hun geclaimde plek hun zolder- en schuurspulletjes proberen aan de man of vrouw te brengen.Koningsdag vrijmarkt 2018

Janet: “Ik ben geen rommelmarkt mens, maar de vrijmarkt tijdens Koninginnedag, en nu alweer voor de vijfde keer Koningsdag, dat hoort erbij”!Koningsdag vrijmarkt 2018
Het was een bijzonder goed bezochte vrijmarkt dit jaar, mede dankzij het weer: een redelijke temperatuur, niet te koud en niet te warm, en droog!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!