Handbalminnend publiek Hurry-Up ziet ploeg met speels gemak winnen in Zwartemeer

Het handbalminnend publiek van JMS Hurry-Up zag zaterdagavond in de Concrete People Arena van Zwartemeer hun ploeg eenvoudig de winst veilig stellen. Ook werd er afscheid van genomen van trainer/coach Martin Vlijm en een aantal spelers.

BENE-Leage

Het was de laatste thuiswedstrijd in deze formatie van het Zwartemeerse handbalteam dit seizoen. JMS Hurry-Up haalde met een speels gemak een overduidelijke overwinning op DFS Arnhem, 36 – 26. Hurry-Up - DFS Arnhem 2018Het was de vijfde wedstrijd van de play-offs voor een plek in BENE-League.  De formatie uit Zwartemeer was al zeker van het klassenbehoud.

Na een kwiek en rustig spelende eerste helft aan de Hurry-Up zijde, was het vanaf de eerste minuut duidelijk was wie het spel beheerste. De positie van de thuisploeg was met rust al vastgelegd en werd de kleedruimte opgezocht bij een ruststand van 23 – 12.Hurry-Up - DFS Arnhem 2018 In de tweede helft werd het gaspedaal echt losgelaten en liet de thuisploeg de gasten even wat dichterbij komen. Leuk detail is dat de benjamin Sander Bos opnieuw koelbloedig gebruik maakte van twee penalty’s.

afscheid
Na de wedstrijd werd er stijlvol afscheid genomen van trainer/coach Martin Vlijm en een viertal spelers. Hurry-Up - DFS Arnhem 2018Een staande ovatie was er voor iedereen, maar bij publiekslieveling Vaidas Trainavicius was het applaus oorverdovend. Terecht, want hij heeft 4 jaar lang als spelmaker een duidelijke stempel gedrukt op het Zwartemeerse team en hun resultaten, en dat zonder blessures.Hurry-Up - DFS Arnhem 2018 Ook Laurynas Petrusius verlaat Hurry-Up en gaat verder met een Zweedse club. Alexander von Eitzen gaat weer thuis in Duitsland spelen voor DHK in Flensburg, en keeper Wouter Greevink heeft besloten om te stoppen met keepen op het hoogste niveau, wegens een geplande vakantie ontbreekt hij op de foto.Hurry-Up - DFS Arnhem 2018
Afscheid werd er ook genomen  van JMS techniek, dat wil zeggen als hoofdsponsor, want het bedrijf van Marcel en Jeroen Schepers gaat wel verder als sponsor van Hurry-Up, dat in het nieuwe seizoen onder de naam JD Techniek Hurry-Up verder gaat.
error: De inhoud van deze website is beschermd !!