Wegens succes Spelweek Klazienaveen nog aantal vrijwilligers gezocht

Wegens het grote succes van Spel(-2daagse)week Klazienaveen de afgelopen jaren, wordt er nog een aantal vrijwilligers gezocht. Gedurende 3 dagen worden er dit jaar circa 120 kinderen  verwacht.

“Al jaren is de Spel(-2daagse) week in Klazienaveen een groot succes te noemen. Daarom organiseren we dit jaar geen 2 maar zelfs 3 dagen”, zegt Emily Verdel, Coördinator van de Klazienaveense Spelweek. Tijdens deze Spelweek worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen in de basisschool leeftijd.

120 kinderen in de basisschool leeftijd

Emily: “Aan de kinderen wordt in de maand juni op school de opgave formulieren uitgedeeld. Hierop kunnen ze zich aanmelden voor de Spelweek Klazienaveen. Naar verwachting zullen er dit jaar ruim 120 kinderen meedoen aan de Spelweek, een enorme opkomst dus.”

3 dagen lang knutselen en ontspanning

“De activiteiten worden dit jaar georganiseerd met als thema ‘De Boerderij’. In samenwerking met Staatsbosbeheer wordt er op dinsdag 28 augustus een programma samengesteld in het Bargerveen. Op woensdag 29 en donderdag 30 augustus gaan de kinderen samen knutselen en bouwen met hout en spijkers. Daarnaast zullen er nog meer vele leuke activiteiten en workshops georganiseerd worden. Dit jaar sluiten wij af met een spellen-tocht”, zegt Emily Verdel.

nog een aantal vrijwilligers gezocht

Op dit moment zijn er al redelijk veel vrijwilligers die zich opnieuw hebben aangemeld nadat ze vorig jaar ook al geholpen hebben. Maar helaas hebben we nog net niet voldoende vrijwilligers om alles goed en vooral veilig te organiseren.spel2daagse-pannenkoeken-etenDus wil jij ons helpen, deze 120 kinderen, 3 onvergetelijke dagen te bezorgen, meld je dan snel aan via deze link: Spelweek Klazienaveen
Het aanmelden neemt nog geen minuut in beslag.

Sponsoren

Naast vrijwilligers is de spelweek ook afhankelijk van sponsoren. Dus heb jij een eigen bedrijf of ‘gewoon’ wat geld over en wil jij ons sponsoren dan kan dat natuurlijk ook.

Stuur even een mailtje naar spelweekklazienaveen@hotmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/SpelweekKlazienaveen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!