Joran van Soest exposeert in Klazienaveen

Kunstenaar Joran van Soest exposeert vandaag, zondag 22 april vanaf 16.00 uur tot circa 19.00 uur in Klazienaveen voor genodigden en belangstellenden.

Joran van Soest is een kunstenaar en eindexamen student beeldende kunsten Zijn opleiding vindt tot op heden plaats op het AKV St. Joost in Den Bosch. Van Soest maakt kunst over verhalen, en volgens Joran zijn verhalen de herinneringen over de momenten waarin hij met anderen samen was.

Zeppelin

Als kunstenaar vind hij het interessant om te merken en te zien, dat hij zijn wereld anders ziet dan jij of ik en dat wij tegelijkertijd in dezelfde wereld leven en kunnen leven. Joran wil anderen het verhaal vertellen van de Zeppelin. Iets dat zo veel groter is dan wij allemaal, en dat we daarmee onze grenzen over gaan.Joran-van-Soest

Van Soest laat verhalen zien over hoe wij als mens samen gescheiden zijn, en toch samen zijn. Over het tussen, de ruimte tussen ons die zoveel meer kan zijn. Over vroeger, waar we toen waren, en wat dat nu voor ons betekent.
Over de relativiteit van het zijn in het moment, en over de grens van wat we kunnen begrijpen en wat we nog niet zien.

tijd, het moment, het vroeger, het nu

Joran van Soest maakt schilderijen en foto’s over mensfiguren die samen op reis zijn door een zwart-wit landschap. Het vroeger, naar het verleden of de toekomst. Over parachutes en zeppelins die ons laten zweven tussen leven en dood. Over tijd, het moment, het vroeger, het nu en het beeld van de toekomst, hoe deze samen smelten.

expositie

Alleen vandaag, zondag 22 april, is er een expositie vanaf 16.00 uur tot ca. 19.00 uur met het werk van Joran waarbij de kunstenaar zelf ook aanwezig is. De expositie is voor genodigden en belangstellenden in Schip 2 Klazienaveen.

Adres:
H. Velzing
Van Echtenstraat 526
Klazienaveen
(u kunt beneden aanbellen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!