EOP en FC Klazienaveen ontvangen burgemeester Eric van Oosterhout

De EOP en voorzitter Gert Veenstra van FC klazienaveen hebben burgemeester Eric van Oosterhout zaterdagmiddag verwelkomd voor het bijwonen van de voetbalwedstrijd FC Klazienaveen-NEC Delfzijl.

FC Klazienaveen – NEC Delfzijl

“Wie A zegt, moet ook B zeggen”, geeft woordvoerder Jan Gerfen van de EOP Klazienaveen aan. De burgemeester was op uitnodiging van de EOP Klazienaveen en de FC Klazienaveen aanwezig bij de wedstrijd FC Klazienaveen – NEC Delfzijl. Volgens de insiders een zeer belangrijke wedstrijd.

onder de indruk

De burgemeester fietste tijdens zijn bezoek aan Klazienaveen mei vorig jaar tezamen met een delegatie en met de EOP, en natuurlijk werd hierbij ook Sportpark De Planeet aangedaan. Het hoofdveld werd bekeken evenals de te vernieuwen, nog in aanbouw zijnde kantine. Van Oosterhout gaf destijds aan onder de indruk te zijn en dat hij graag eens een wedstrijd wilde bijwonen. Daarop werd door iedereen instemmend gereageerd. Zaterdag 21 april was het zover, de burgemeester werd ontvangen op het terrein van de FC Klazienaveen. Gerfen: “Wie A zegt moet ook B zeggen”!

jeugdkantine

Ruim een uur voor aanvang van de wedstrijd FC Klazienaveen – NEC Delfzijl werd de burgemeester door een EOP afvaardiging en Gert Veenstra, voorzitter van de FC Klazienaveen ontvangen en rondgeleid over het op zich prachtige terrein. De burgervader was zichtbaar onder de indruk van de jeugdkantine met de prachtige fotowand. FC Klazienaveen, EOP, Eric van Oosterhout

Hondsrugroute

Eric Van Oosterhout werd vervolgens door Gert Veenstra en Jan Gerfen van de EOP meegetroond naar het de vernieuwde hoofdtribune en senioren kantine. Hierbij werd ook de grasmat aanschouwd en het dringende noodzakelijke onderhoud aangekaart. FC Klazienaveen, EOP, Eric van OosterhoutDe burgervader heeft een scherpe blik, want hij zag vrijwel direct dat de Hondsrugroute niet in Emmen ophield, maar ver doorliep tot op het hoofdveld van de FC Klazienaveen.

wedstrijd

In de seniorenkantine werden nog loten gekocht t.b.v. de vereniging en even later werd in de bestuurskamer genoten van een heerlijke kop koffie.FC Klazienaveen, EOP, Eric van OosterhoutFC Klazienaveen, EOP, Eric van Oosterhout Heel even maar, want de wedstrijd begon om klokslag 14.30 uur. Tijdens de wedstrijd zat de EOP met de burgemeester op de tribune te genieten van de wedstrijd, waarvan de ruststand 0-0 was en de eindstand 0-1 werd.FC Klazienaveen, EOP, Eric van Oosterhout

error: De inhoud van deze website is beschermd !!