Geweldige belangstelling sponsoravond CB De Brug Klazienaveen

Een geweldige belangstelling was er voor onder andere de sponsorloop van CB De Brug in Klazienaveen. Maar niet alleen dat, ook de verlotingen en vooral de leuke activiteiten voor de kinderen trokken even zoveel belangstelling.

sponsoravond

Al jarenlang achtereen houdt de Christelijke Basisschool De Brug aan de Derksweg in Klazienaveen een jaarlijkse sponsoravond waarvan de opbrengst ten bate van school is. Ook dit jaar kon de organisatie niet klagen over gebrek aan belangstelling.

marktkramen

Een super opkomst dit jaar van ouders met kinderen, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Maar het weer was dan ook geweldig met een avond temperatuur van zo tegen de 25 graden. Dit jaar had de school voor het eerst (-gratis-) beschikbaar gestelde marktkramen en dranghekken dankzij Verwer Marktkramenverhuur.

Van sponsorlopen van de kleinsten tot de grootsten, schminken, hoepelgooien, touwtrekken, sjoelen, boodschappen raden, verlotingen met bijzonder veel leuke prijzen en ook de inwendige mens kon versterkt worden met bijvoorbeeld een heerlijk broodje hamburger, er ontbrak niets tijdens deze geslaagde avond. Hieronder een kleine foto-impressie, voor meer foto’s klikt u hier.

CB-De-Brug, sponsoravond

error: De inhoud van deze website is beschermd !!