Ook een kraam huren tijdens vrijmarkt Koningsdag in Erica?

Op vrijdag 27 april tijdens Koningsdag 2018 organiseert Handelsvereniging De Heidebloem van Erica een vrijmarkt in het onlangs opgefriste centrum.

vrijmarkt

De altijd actieve Handelsvereniging De Heidebloem organiseert ook dit jaar wederom een vrijmarkt tijdens Koningsdag in het onlangs vernieuwde en leuk opgefriste centrum van Erica. De vrijmarkt is op vrijdag 27 april vanaf s’morgens 8.00 uur tot 16.00 uur s’middags. Iedereen mag zijn of haar kleedje uitspreiden en mag er zijn of haar spulletjes proberen aan de man- (of vrouw) te brengen. Maar er is niet alleen een vrijmarkt, ook zullen er diverse leuke activiteiten zijn, e.e.a. georganiseerd door de Scouting groep.

Kraam huren tijdens de vrijmarkt?

Ook een kraam huren bestaat tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Arend Hoffkamp, telefoon 06- 122 95 922.

(Foto: eigen foto)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!