Gouden Pijl krijgt extra mogelijkheden met weekenddag

Onlangs werd bekend gemaakt dat de Gouden Pijl van de traditionele dinsdag naar de zondag verplaatst wordt. De zondag schept volgens de organisatie veel extra mogelijkheden voor het evenement.

Gouden Pijl Tourtocht

Doordat het evenement van een door-de-weekse-dag naar een weekend-dag verschuift, geeft dit bijzonder veel mogelijkheden, zoals de mogelijkheid  voor het organiseren van een Gouden Pijl Tourtocht. Zowel de amateurs als normale  wielerliefhebbers kunnen deelnemen aan de Gouden Pijl Tourtocht. Deze zal over verschillende afstanden afgelegd kunnen worden. Ook bedrijven kunnen zich met een bedrijventeam hiervoor inschrijven.

streetrace

De Tourtocht start zondag 5 augustus op een vroeg tijdstip zodat iedereen de kans heeft om over het parcours in het centrum te finishen, voordat ’s avonds de profs het bekende jaarlijkse Emmer wielercriterium fietsen. Naast de Gouden Pijl Tourtocht is de organisatie van plan om een zogeheten Gouden Pijl Streetrace te organiseren. Dat moet een wielerspektakel over 1,5 kilometer worden op het Raadhuisplein. Meer informatie over het inschrijven voor beide onderdelen volgt binnen afzienbare tijd op de website van de Gouden Pijl. 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!