Geweldige zeskamp tijdens Koningsdag 2018 op Sportpark De Koel Zwartemeer

Tijdens Koningsdag 2018 is er evenals vorig jaar een geweldige zeskamp op Sportpark De Koel in Zwartemeer. De voetballers Zwartemeerse Boys en de handballers van Hurry-Up werken opnieuw nauwgezet samen.

Zwartemeerse Boys en Hurry-Up

De voetbalvereniging Zwartemeerse Boys organiseert tezamen met de handbalvereniging Hurry-Up opnieuw een geweldige zeskamp, een uniek evenement waar naast gezelligheid en sportiviteit  het gezamenlijk Koningsdag 2018 te vieren de boventoon voert.

opgave teams

Teams kunnen zich bij een van de onderstaande contactpersonen nog steeds opgeven voor deze toch wel unieke zeskamp. Hiervoor bel je met Tim Funke 06-815 68 980 of met Danny Schepers 06- 302 19 169.

feestje

Na het sportieve gebeuren is het dan echt tijd voor een feestje op Sportpark De Koel met een optreden van ‘De Spelbrekers’. Koningsdag 2018 wordt dan opnieuw een feestelijk en gezellig maar vooral ook sportief gebeuren in Zwartemeer, georganiseerd door twee unieke sportverenigingen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!