Start Monarch Rally 2018 in centrum Klazienaveen bij De Witte Olifant

De start van de inmiddels 4e Monarch Rally is ook in 2018 opnieuw vanuit Klazienaveen. Ditmaal vormt het bekende Diner Café De Witte Olifant op zondag 22 april a.s. het decor. De opbrengsten van de Monarch Rally zijn telkens voor een goed doel bestemd.

Oorspronkelijk zou de start evenals de voorgaande keren, plaatsvinden vanaf het industrieterrein in Klazienaveen bij Autobedrijf Van Veggel.  Echter de plannen werden gewijzigd en de ontheffingsvergunning is binnen!

Monarch Rally 2018

Na enig overleg tussen de organisatie van de Monarch Rally, Rene Van Veggel van het gelijknamige autobedrijf, en de eigenaar van het bekende Diner Café De Witte Olifant, Jan Braam, vindt de start nu plaats vanuit het centrum van Klazienaveen bij De Witte Olifant.  De start van de 4e editie van de Monarch Rally is zondagmorgen 22 april circa 9.30 uur.

opbrengst voor goede doelen en organisaties

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen. Rotaryclub Emmen Monarch steunde met de Monarch Rally in 2015 de Dreamnight at the Zoo, in 2016 hospice ’t Huis van Heden in Emmen en 2017 Stichting Vlinderkind. Voor 2018 richt de Rotaryclub Emmen Monarch zich op een volgend bijzonder goed doel: “De opbrengst van de Rally van 2018 is voor DEBRA, de patiëntenvereniging van de ‘vlinderkinderen’”!

beschikbare plaatsen

Er zijn van de circa 80 beschikbare plaatsen nog een klein aantal beschikbaar, dus schrijf u snel in zodat u alsnog verzekerd bent van een startplaats. In 2017 deden maar liefst 83 equipes mee met 3e Monarch Rally. Het hoeft trouwens niet perse een oldtimer of een bijzondere wagen te zijn om mee te kunnen gaan rijden. Een eenvoudige auto, mits een beetje betrouwbaar zodat u het aansluitende diner niet gaat missen, is al prima.

financieel steunen

Kunt u niet meerijden, maar wilt u wel financieel steunen door een donatie/sponsoring te voldoen? Vul dan het sponsorformulier in en geef hierop uw bijdrage aan.

Kosten voor deelname aan de rally zijn als volgt:

Deelname per equipe van 2 personen is € 100,00 (inclusief 2x lunch en diner)
Extra bijrijder volwassene € 35,00 (inclusief lunch en diner)
Extra bijrijder kind van 4-12 jaar € 20,00 (inclusief lunch en diner)
Extra bijrijder kind tot 4 jaar gratis (inclusief lunch en diner)
Losse deelname diner volwassene € 25,00
Losse deelname diner kind van 4-12 jaar € 10,00
Losse deelname diner kind tot 4 jaar is gratis
Let op: als sponsor kunt u pakket 2 of 3 kiezen en daarmee rijdt u ook mee met de Monarch Rally! Kijk hiervoor bij de sponsorpakketten.

aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de Monarch Rally 2018 kan nog via de website van de Monarch Rally. 

Wat: 4e Monarch Rally
Wanneer: zondag 22 april 2018, 9.30 uur
Waar:  Diner Café De Witte Olifant

error: De inhoud van deze website is beschermd !!