Zaterdag 19 mei Høken in Klazienaveen: Bierrock Festival!

Zaterdag 19 mei wordt er in Klazienaveen weer gehøkt tijdens het eerste Bierrock Festival! Met optredens van o.a. Straque Rock, Rockstieren en The Heinoos met de Veldtocht 2.0.

We laten de haan weer kraaien! Zaterdag 19 mei is het zo ver: Høken met het BierRock Festival in Klazienaveen. Er staat op deze zaterdag aan de Laurier in Klazienaveen dan opnieuw een grote tent. Met optredens van: o.a. Straque Rock, Rockstieren en The Heinoos met de Veldtocht 2.0

kaarten

Ook Høken op het BierRock Festival in Klazienaveen? De voorverkoop van de kaarten is reeds van start gegaan, in de voorverkoop kost een entreekaart € 7,50 en aan de kassa gaat hetzelfde kaartje € 10,= kosten.

Bestel uw tickets voor het eerste BierRock Festival in Klazienaveen op http://www.bierrock.nl/tickets/

leuke prijzen

Ook zijn er leuke prijzen te winnen met het delen en liken van de Facebookpagina van het BierRock Festival. Bierrock-2018Maak bijvoorbeeld kans op 10 consumptiebonnen geldig tijdens het BierRock Festival door een foto te maken van deze BierRock bus en dit op de Facebookpagina van het BierRock Festival te plaatsen.

En, heb je nog Pullox Pop Festival munten van vorig jaar? Da’s handig, want je kunt ze aan de kassa omruilen voor BierRock Festival munten!

vrijwilligers gezocht

Er hebben er zich al vele vrijwilligers aangemeld, echter er worden nog een paar vrijwilligers gezocht, want vele handen maken licht werk toch? Je inzet wordt beloond met een gezellige avond met barbecue en drankje, en natuurlijk een hartelijk dankjewel van de organisatie. Lijkt het je leuk om ook mee te helpen? Stuur dan even een privé berichtje of bel met 06 – 515 32 920.

Meer informatie:

Website: www.bierrock.nl
 Facebook: https://www.facebook.com/Bierrockfestival/ 

Wat: Eerste Bierrock Festival
Wanneer: zaterdag 19 mei
Waar: Grote feesttent aan de Laurier in Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!