Wethouder Bouke Arends huldigt Zwartemeerder Bjorn Bernsen

Wethouder Bouke Arends heeft maandag 9 april 2018 de uit Zwartemeer afkomstige Kickboks kampioen Bjorn Bernsen gehuldigd. De zestienjarige Bjorn werd op 25 februari Europees Kampioen kickboksen K-1 in het Duitse Duisburg.

Bjorn Bernsen  komt uit voor Mejiro Gym Drenthe en heeft intussen al meerdere prijzen op zijn naam staan. Naast zijn titel Nederlands Kampioen heeft hij drie zilveren medailles veroverd tijdens eerdere Wereld Kampioenschappen (WK). Ook internationaal doet hij het erg goed. Op 24 maart versloeg hij de wereldkampioen op het open Duits kampioenschap, waardoor hij nu meedoet aan het Wereld Kampioenschap in oktober.

Bjorn: ”Ik zoek altijd de uitdaging en ben iedere dag klaar om te knokken. Dagelijks train ik een aantal uren per dag met zwaargewichten tot 50 jaar om topfit te zijn.”

Lees ook:

Kickbokser Bjorn Bernsen verslaat regerend wereldkampioen

Twee Europese titels voor Zwartemeerse kickbokser Bjorn Bernsen!

15-Jarige Zwartemeerder 2e op WK-kickboksen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!