Lentemarkt Klazienaveen voorziet in een duidelijke behoefte

De Lentemarkt in Klazienaveen, wat al sinds een aantal jaren in Klazienaveen georganiseerd wordt, voorziet in een duidelijke behoefte bij de vele bezoekers. Over animo voor dit evenement mag de organisatie dan ook niet mopperen!

De Lentemarkt zat het dit jaar dan ook eens een keertje mee: Het was super heerlijk Lenteweer. En dat was ook dit jaar opnieuw te merken aan het stijgend aantal bezoekers aan de Lentemarkt.  Er was dan ook nog eens bijzonder veel te zien, te kopen en beleven, voor jong tot oud. Lentemarkt

concept

Al met al is het concept een groot succes voor de organisatie van de Lentemarkt in Klazienaveen! Men voorziet hiermee in een duidelijke behoefte bij de mensen die er graag weer eens uit gaan na die lange, koude winterperiode. Lentemarkt

error: De inhoud van deze website is beschermd !!