Triathlonteam De Boks houdt opnieuw clinics

Ook dit jaar worden er opnieuw door Triathlonteam De Boks in aanloop naar de Triathlon 2018 in Klazienaveen op 15 juli dit jaar clinics gehouden.

Triathlon 2018 Klazienaveen

Deelnemers aan de clinics worden binnen een tijdsbestek van 12 weken begeleid tot een verantwoorde deelname aan de Triathlon 2018 in Klazienaveen. Er worden tijdens de trainingen gegeven door ervaren trainers en triathleten, ook de nodige tips en trucs verteld en bijgebracht.

12 weken, 20 trainingen

Alle ins en outs van de drie onderdelen van de Triathlon: zwemmen, fietsen en lopen, worden de deelnemers spelenderwijs bijgebracht. Hierbij gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook het mentale deel en de vele technische aspecten die bij een triathlon komen kijken. Om dit te kunnen bewerkstelligen, worden er in een tijdsbestek van 12 weken een twintigtal trainingen aangeboden, en zijn geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar en ieder niveau.

trainingen

De trainingen vinden hoofdzakelijk plaats op de woensdag en vrijdag, en zullen op nog nader te bepalen locaties gehouden worden. De zwemtrainingen worden op de vrijdagavond gegeven in het Neptunus zwembad van Klazienaveen, aanvang om 20.30 uur.

Aanmelden / meer info:

E-mail: iinfo@triathlonteamdeboks.nl
Website: www.triathlonteamdeboks.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!