Inschrijving tweede editie Miss Klazienaveen is van start gegaan

De Miss Klazienaveen verkiezing van 2017 mag een succes genoemd worden. De inschrijving van de tweede editie van de miss verkiezing 2018 is inmiddels van start gegaan.

meiden van 15 tot en met 26 jaar

De precieze datum en locatie van de tweede editie is op dit moment nog niet bekend, maar de meiden van 15 tot en met 26 jaar die affiniteit hebben met Klazienaveen kunnen zich vanaf heden opgeven bij de organisatie. Indien je houdt van fotoshoots, modeshows, fashion en heb je ook de nodige intelligentie? Meld je dan nu aan voor deelname aan de Miss Klazienaveen 2018 verkiezing!

Het gaat naast het bovengenoemde, ook om de innerlijke schoonheid bij de Miss Klazienaveen verkiezing. Het wordt net als vorig jaar een leuk en leerzaam traject met catwalk trainingen, fotoshoots, danstrainingen en natuurlijk ook veel plezier.

partners gezocht

De organisatie is ook nog op zoek naar partners om het evenement opnieuw mogelijk te maken. Mochten er mogelijke partners bereid zijn om dit mooie evenement te ondersteunen? Deze kunnen altijd contact opnemen met de organisatie. De organisatie bestaat uit Jordy Fidder en Joyce Capellen.

Aanmeldingen

Je aanmelden voor deelname kan via de website www.missklazienaveen.nl. Uit de ontvangen inschrijvingen nodigt de organisatie geselecteerde kandidaten uit voor een castingdag die in de maand mei plaatsvindt.

Website: https://missklazienaveen.nl/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!