Een middagje ‘onvergetelijk Klazienaveen’

Een middagje ‘onvergetelijk Klazienaveen’, onder deze noemer organiseren de werkgroep  Dementievriendelijk Klazienaveen en de Stichting Historisch Klazienaveen gezamenlijk een ‘onvergetelijke’ middag.

Hoe zag Klazienaveen er vroeger uit?

De Werkgroep Dementievriendelijk Klazienaveen en de Stichting Historisch Klazienaveen organiseren samen op vrijdagmiddag 9 maart een middag met als thema: ‘Hoe zag Klazienaveen er vroeger uit?’ Aan de hand van foto’s, film en verhalen worden herinneringen opgehaald. Jong, oud, kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom op deze ‘onvergetelijke’ middag.

waar en wanneer

De ‘onvergetelijke middag’ wordt gehouden op vrijdag 9 maart in de Noorderbreedte en begint om 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. De inloop is vanaf 13.30 uur. Kinderen met begeleiding tot en met 14 jaar hebben gratis toegang. Koffie of thee of een glas fris voor de kinderen en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

kaarten

Kaarten á € 2,50 per persoon zijn verkrijgbaar bij Schoencomfort Herna, van Echtenskanaal nz 149.