Kleindochter 79-jarige oma op zoek naar drie jongens fietsongeval Meerdijk

De kleindochter van een 79-jarige mevrouw uit Barger Oosterveld is op zoek naar de 3 jongens die verantwoordelijk zijn voor het fietsongeval van haar oma.

Op woensdagmiddag 14 februari rond 14.30 uur is de 79-jarige fietsende oma van Celeste Brands op de Meerdijk in haar woonplaats aangereden. De drie jongens die het fietsongeval veroorzaakten zijn keurig netjes gestopt om haar te helpen. Nu ziet haar kleindochter graag een correcte schadeafhandeling via de verzekering en is ze op zoek naar de jongens.

spelend met hun mobieltjes

Druk spelend met hun mobieltjes op de fiets, hebben ze hierdoor de waarschuwingssignalen die de oudere dame nog gaf, niet gezien of gehoord. Na enkele malen te hebben geroepen was het dan te laat, de oma van Celeste Brands kwam erg ongelukkig ter val. Het ongeval vond woensdagmiddag tegen 14.30 uur ter hoogte van het restaurant Good Fellows aan de Meerdijk plaats.

schade-afhandeling

De drie jongens stopten gelijk, echter de oma van Brands zei: “laat mij maar liggen, want ik ben bang dat mijn been  gebroken is”. Gelukkig kwam op dat moment haar schoondochter met haar auto langsgereden en heeft de onfortuinlijke vrouw naar de dokter gebracht. bril-kapotBij deze valpartij is echter wel de bril van de 79-jarige onherstelbaar beschadigd en daarnaast liep de onfortuinlijke oma veel kneuzingen en schaafwonden op. Haar been is gelukkig niet gebroken! Haar gehavende fiets is inmiddels naar de fietsenmaker gebracht en wordt zo goed als mogelijk hersteld.

Op zoek naar drie jongens

Nu is Celeste Brands op zoek naar de drie jongens om het geheel via de verzekeringen af kunnen laten handelen. Als jullie, of mensen zijn die er meer van weten en deze oproep zien is haar vraag, neem dan contact met mij op via Facebook.

Dat kan via deze link: https://www.facebook.com/Cellestex
Eventueel mag en kan het ook via:  redactie@klazienaveenlokaal.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!