Verplaatste brievenbus PostNL stilletjes terug naar vertrouwde locatie

Vorig jaar werd met een vooraankondiging van PostNL aangegeven dat er een kleine 57 brievenbussen in de gemeente Emmen gingen  verdwijnen.

De weinig gebruikte brievenbussen werden verwijderd of verplaatst naar plekken waar veel mensen komen zoals in een winkelcentra. Maar ook supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk waren in beeld, zoals de brievenbus op de hoek Boterbloem-Melde.

verplaatst

De genoemde brievenbus is inderdaad op 12 januari dit jaar verplaatst naar de Venkel bij de ingang ven verzorgingshuis de Weegbree. Een erg onlogische en slecht gekozen locatie.

spoorloos

Nu, enkele weken later, blijkt de brievenbus die na her-plaatsing aan de Venkel in gebruik genomen was (de oude op de hoek Boterbloem-Melde was reeds buiten gebruik gesteld) spoorloos verdwenen.

Stilletjes

Na een kleine speurtocht blijkt dat oude brievenbus gewoon weer operationeel is, jawel: op de oude vertrouwde locatie. De brievenbus is dus stilletjes weer in ere hersteld op de goed toegankelijke en bereikbare locatie op de hoek van Boterbloem-Melde. Wat een verspilling van tijd en kosten bij PostNL, onbegrijpelijk.

Lees ook:

Aangekondigde (ver-) plaatsing brievenbussen PostNL van start

PostNL schrapt 57 brievenbussen in gemeente Emmen

Brievenbussen PostNL verlaten langzamerhand het (drentse) landschap

error: De inhoud van deze website is beschermd !!