15.000,- Euro beloning voor tips die leiden tot oplossing kofferbakmoord Stieltjeskanaal

De politie looft een beloning uit voor tips die leiden tot de oplossing van de kofferbakmoord langs het Stieltjeskanaal (Coevorden) eind maart 2017. De destijds 31-jarige Ralf Meinema werd levenloos aangetroffen in de kofferbak van zijn Mercedes S300.

Beloning voor de oplossende tips

Met een beloning van maar liefst €15.000,= voor die tip(s) die kunnen leiden tot de oplossing van de kofferbakmoord langs het Stieltjeskanaal, hoopt de politie op een doorbraak.

Op 31 maart 2017 werd de toen 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen levenloos aangetroffen in de kofferbak van zijn oude zwarte Mercedes S300. De auto hing half, met de kofferbak nog op de wal steken, in het water.

Opsporing Verzocht

Ook in het programma Opsporing Verzocht wordt vanavond vanaf 20.40 uur op NPO 1 opnieuw aandacht besteed aan deze zaak. Hieronder de tot dusver bekendgemaakte gegevens van het programma Opsporing Verzocht tot en met 2 februari 2018:

Opsporing Verzocht

Op vrijdag 31 maart 2017, om ongeveer 05.45 uur, zag een voorbijganger hoe een auto het Stieltjeskanaal in dreigde te zakken. Toen politie en reddingsdiensten ter plekke waren, vonden ze in de auto een slachtoffer van een dodelijk misdrijf. Het bleek te gaan om de 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen. Hij was op donderdag 30 maart voor het laatst levend gezien.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak! De auto waarin het lichaam werd aangetroffen, een wat oudere Mercedes-Benz 300SE, was van het slachtoffer zelf. Het kenteken van de niet-alledaagse wagen is PV-20-HT.

Wie heeft deze Mercedes gezien tussen 20.00 uur op donderdagavond 30 maart 2017 en 5.45 uur op vrijdagochtend 31 maart 2017? Dat hoeft niet perse in de buurt van Coevorden of Klazienaveen te zijn geweest. De locatie waar de auto en het slachtoffer werden achtergelaten, is tussen Coevorden en Dalen nabij de onverharde Ossehaarseweg.luchtfoto-Stieltjeskanaal

Is u op 30 of 31 maart 2017 iets opgevallen in de buurt van die locatie aan het Stieltjeskanaal? Wellicht iets waar u eerder niet bij stilstond?

Geef dan via deze link uw informatie rechtstreeks door aan het rechercheteam.

(Foto’s: opsporing verzocht)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!