Kunstwerk centrum Klazienaveen wordt in oorspronkelijke staat hersteld

Het blauwe kunstwerk wat sinds een tiental jaren op de dam aan de rand van de parkeerplaats ter hoogte van de Wibra stond, is deze week verwijderd.

Klazienaveen Promotion

De eigenaar van het kunstwerk, Klazienaveen Promotion, laat het blauwe kunstwerk in de oorspronkelijke staat herstellen. Nadat deze klus geklaard is, zal het kunstwerk herplaatst gaan worden ergens aan de Antaris in Klazienaveen. Deze herplaatsing zal in nader overleg met het CBK Emmen plaatsvinden.

EOP

Of op de locatie, waar het blauwe kunstwerk gestaan heeft, het eeuwgeschenk zal verrijzen, wat destijds hoogstwaarschijnlijk gemaakt is door enkele Purit-medewerkers,  is nog onbekend. Dat kunstwerk verkeert nu nog in een lichte staat van verval en staat langs de Brugstraat/hoek Kazerneweg. Het EOP heeft over dit onderwerp al eerder een balletje opgegooid.

Lees ook: 

EOP Klazienaveen wil geschenk terug in centrum Klazienaveen. Wie zijn de makers?

error: De inhoud van deze website is beschermd !!