EOP Klazienaveen wil geschenk terug in centrum Klazienaveen. Wie zijn de makers?

De Erkende Overleg Partner Klazienaveen (EOP) wil een geschenk weer terug zien in het centrum van Klazienaveen. Wie kent de maker(s)?

op zoek naar de maker(s)

De EOP Klazienaveen is naarstig op zoek naar de maker(s) van het kunstwerk wat (nu nog wel) aan de Brugstraat van ons dorp staat. Het is een geschenk aan het dorp Klazienaveen tijdens het 100 jarig bestaan. “Het eeuwfeest was in 1982, en nu 36 jaar later, met een nieuwe EOP Klazienaveen, willen we  als EOP dolgraag in contact komen met de maker(s) van het kunstwerk”, aldus Jan Gerfen, woordvoerder van de EOP Klazienaveen.

“Helaas is het kunstwerk daar aan de Brugstraat aan het aftakelen, en om verdere schade eraan te voorkomen, moet er dringend actie ondernomen worden. Er zijn bakken los, en er is veel roest ontstaan in de loop van de jaren, maar ook is helaas het plaket met de bijbehorende tekst weg,” zegt Gerfen.

“Wij van de EOP Klazienaveen willen het kunstwerk in ere herstellen en het verplaatsen naar het centrum van ons dorp.  Alles wordt maar weggestopt of verwijderd, er is bijna niets meer van enige historische waarde te bekennen in het centrum”.Kunstwerk-eeuwfeest-1982

Oproep: wie kent de maker(s)?

Dus vandaar deze oproep aan de inwoners van Klazienaveen: “Wie weet wie de maker(s) zijn van dit fraaie kunstwerk?”

Als u de maker bent of kent: Bel naar 06- 10166827 (dit is het nummer van de EOP Klazienaveen) of neem contact met ons op via e-mail: eopklazienaveen@gmail.com

Voor meer informatie kijk op onze site www.eopklazienaveen.com

error: De inhoud van deze website is beschermd !!