Winterwandeling rondom Weiteveen met Drie Koningen

Zondag 7 januari tijdens Drie Koningen organiseert het Veenloopcentrum een winterwandeling rondom Weiteveen. Een goede start door het Bargerveen in 2018.

midwinterhoornbloazers

De Drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthasar zullen ook van de partij zijn., evenals dat u de midwinterhoornbloazers kunt horen en zien. Ook zal er accordeonmuziek ten gehore gebracht gaan worden. En onderweg is er natuurlijk koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes.

nieuwe schaapskooi

Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten door gezond en gezellig 2018 te beginnen. De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen. U komt langs de nieuwe schaapskooi en de nog in aanbouw zijnde runderstal en schaapherderswoning. In verband met werkzaamheden is het erf dan helaas nog niet toegankelijk voor publiek.

start

De start is tussen 11.00 uur en 13.00 uur bij het Veenloopcentrum aan de Zusterweg 17. De afstand is 6 km en duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden kan tussen 11:00 en 13:00 uur. Voorinschrijven kan via e-mailadres info@veenloopcentrum.nl.

Deelname kosten

Prijs: € 5,00 inclusief koffie, thee of warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50. Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstenbroodjes verkrijgbaar.

(Bron: weiteveen.info / veenloopcentrum)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!