Twee afstanden met de LightRun 2017 op kerstzaterdagavond

Er worden met de LightRun 2017 in Klazienaveen op kerstzaterdagavond twee afstanden verlopen, ééntje van vier Mijl en één van zes Mijl. (Foto: de in november gelopen LightRun door kinderen van de Past. Middelkoop)

Plezier

Het plezier straalt van de gezichtjes van de kinderen af tijdens de door hun gelopen LightRun in november rondom de Pastoor Middelkoopschool in Klazienaveen. Op kerstzaterdagavond is de beurt aan de lopers vanaf 10 jaar om ook plezier te hebben met de tweede editie van Klazienaveense LightRun.

start/finish

De start en de finish van de LightRun 2017 is om 18.30 uur en vindt plaats in het centrum van Klazienaveen ter hoogte van het Dinercafé De Witte Olifant, waar ook de finish zal zijn. Ook de winkels zullen in een gezellige kerstsfeer op deze avond tot 21.00 uur geopend zijn.

Vier Mijl SportBoxX Run

De vier mijl bestaat uit twee ronden van in totaal 6400 meter. De deelname is vanaf de leeftijd van 10 jaar. Voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar is een speciale jeugdcategorie in het leven geroepen.

Zes Mijl Cabot Run

De zes mijl bestaat uit drie ronden van 3200 meter, zodat er in totaal 9600 meter afgelegd dient te worden. De deelname leeftijd voor deze afstand is vanaf 17 jaar.

Informatie

Er is geen tijdslimiet gesteld, echter de evenementenvergunning is vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur, en de start vindt plaats om 18.30 uur. De deelnemers aan de zes mijl moeten dus wel voor  20.00 uur binnen zijn. De deelname aan dit evenement is geheel op eigen risico. Raadpleeg de website of de Facebookpagina van de organisatie voor de actuele informatie.

Route

De route loopt vanaf de start aan de Langestraat, LA Van Echtenskanaal NZ, RA Venus, RA Evenaar, LA Meridiaan, RA Noorderkeerkring, RA Mr. Ovingstraat, LA Van Echtenskanaal NZ , RA over bruggetje naar de Roedestraat, LA Stellingstraat NZ, RA Molenwijk WZ, RA Stellingstraat ZZ, RD Jonkheer M.W.C. de Jongestraat, RA Van Echtenstraat naar de finish aan de Langestraat.Lightrun_2017

error: De inhoud van deze website is beschermd !!