Nieuws van de E(rkend) O(verleg) P(artner) Klazienaveen

De E(rkend) O(verleg) P(artner) Klazienaveen geeft in dit nieuwsbericht onder andere een overzicht van bereikte doelen in 2017.

De EOP Klazienaveen heeft dit jaar veel initiatieven van bewoners van Klazienaveen financieel kunnen ondersteunen met een subsidie. “Omdat de vraag naar ondersteuning groter was dan ons toch wel beperkte budget, was het proces van aanvraag tot toekenning heel vaak een moeilijke kwestie met wikken en wegen”, zegt Jan Gerfen, woordvoerder van de EOP Klazienaveen.

informatieborden

Ook zal het EOP Klazienaveen dit jaar nog drie  informatieborden laten plaatsen in het centrum in vlakbij de Turfsteker en de Klok. De tweede komt in de directe nabijheid van de Wibra. Het derde informatiebord  wordt aan de kanaalzijde bij de bushalte bij de Ovonde geplaatst. De borden worden gerealiseerd in samenwerking met “Vereniging Sportief Klazienaveen” en worden gemaakt door Peters Metaaltechniek uit Emmen.

“Wij verwachten dat de borden echt een aanwinst zullen zijn voor ons dorp Klazienaveen. Zoals u ziet zijn onze bijdragen heel divers. Ook het komende jaar zal de EOP Klazienaveen proberen om lokale verenigingen en initiatieven van dorpsbewoners te ondersteunen op het gebied van Cultuur, Sport, Recreatie en Groen. Als u denkt dat uw organisatie of uw initiatief wel wat ondersteuning kan gebruiken, kunt u daar een aanvraag voor indienen”, aldus Jan Gerfen.

bijdragen 2017

De onderstaande verenigingen en lokale instanties hebben zich in 2017 kunnen verheugen op een bijdrage van het EOP Klazienaveen:

Loopfestijn Drenthe,
Shantykoor “de Roeglanders”,
Beachcenter Klazienaveen,
T.C. Rackem
Sinterklaashuis Klazienaveen,
Oecumenische werkgroep Klazienaveen,
FC. Klazienaveen,
Historisch Klazienaveen,
De Voedselbank Klazienaveen (voedselpakketten),
Toneelvereniging Kruudmoes ,
Wereld Lichtjes dag Klazienaveen
Subsidie voor een speeltuin in de Kleine Beer
Subsidie voor een speeltuin aan de Kamille
De Tippelaar Klazienaveen

contact:

Het aanvraagformulier kunt u downloaden op de EOP-website www.erkendeoverlegpartnerklazienaveen.com.

Voor vragen of mededelingen kunt u ons bereiken via: eopklazienaveen@gmail.com.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!