Wat wordt het neie Drentse Woord van het Jaor 2017?

De streektaalorganisatie ‘Huus van de Taol’ is op zoek naar het neie Drentse Woord van 2017. Weet u er ook ééntje die in aanmerking zou kunnen komen?

Dit mogen nieuwe Drentse woorden zijn, maar ook woorden die regelmatig uitgesproken worden. Als u een mooi Drents Woord weet wat in aanmerking zou kunnen komen voor het neie Drentse Woord van 2017, kunt u dat e-mailen naar info@huusvandetaol.nl.

bekendmaking

Dit kan tot en met 17 december. Want hierna gaat een deskundige jury van Het Huus van de Taol alle inzendingen bekijken. Het winnende neie Drentse Woord van 2017 wordt bekend gemaakt op 19 december.

‘De Brink’

Dat gebeurt in het programma ‘De Brink’ van Radio Drenthe. ‘De Brink’ is een populair radioprogramma van Radio Drenthe, gepresenteerd door Aaldert Oosterhuis. Het programma is ‘de ontmoetingsplaats’ in de ochtend tijdens iedere werkdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Leuke prijs

Degene met de mooiste inzending wint de complete serie van het jaarboek B’ART (dus de B’ART 2015, de B’ART 2016, de B’ART 2017 en de B’ART 2018) uitgegeven door het Huus van de Taol.

Website:  Huus van de Taol
E-mail: info@huusvandetaol.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!