Sfeervolle en gezellige kerst- en rommelmarkt Eben-Haëzerkerk

Zaterdag 16 december is er opnieuw een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in de grote zaal achter de Eben-Haëzerkerk aan de Langestraat in Klazienaveen.

kinderen

De kerstmarkt begint vanaf 9.00 uur en zal tot 12.00 uur duren. Voor de kinderen zijn er gratis wafels die ze mogen versieren en natuurlijk ook opeten. Het Rad van Avontuur ontbreekt natuurlijk ook niet, en er zijn dit jaar opnieuw leuke prijzen te winnen, zoals taarten en rollades. Er worden knieperties gebakken en natuurlijk zijn er veel kerstspullen en kerststukken te koop.

Naast de kerstmarkt is er ook een kleine rommelmarkt in de grote zaal en het bijgebouw. Daarnaast is er tevens een heerlijke kop koffie of thee te verkrijgen en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Wat: rommelmarkt en kerstmarkt
Wanneer: zaterdag 16 december van 9.00 – 12.00 uur
Waar: Eben-Haëzerkerk Langestraat 76, 7891 GD Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!