Tjoba eindejaarstoernooi op 27, 28 en 29 december 2017

Het TJOBA Theo Gerth eindejaarstoernooi is een succesvol volleybaltoernooi dat al voor de 41e keer in Klazienaveen georganiseerd wordt.

De volleybalvereniging Tjoba heeft met dit toernooi zichzelf het doel gesteld om mensen die normaal niet volleyballen, op een plezierige wijze met de volleybalsport in aanraking te laten komen.

sportiviteit

De samengestelde teams mogen dan ook niet uit ‘bij-elkaar’ gezochte spelers bestaan, zodat ook onervaren teams/spelers ook een goede kans maken en met plezier spelen. De teams dienen dan ook uit een sociale eenheid, zoals buren, straten, wijken enz. te bestaan, zodat de sportiviteit voorop staat.

poule-indeling bekend

Van het Tjoba Theo Gerth Eindejaarstoernooi 2017 dat op 27, 28 en 29 december gespeeld gaat worden, is intussen de poule-indeling bekend. De indeling is te volgen op de website van Tjoba.

De winnende teams en de nummer 2 van iedere poule gaan door naar de finale van vrijdag 29 december. Deze 22 teams worden nog aangevuld met de twee beste nummers 3 uit de poulewedstrijden, zodat er dan 24 teams in de finale gaan strijden om de Annie ten Velde Bokaal.

sporthal De Zon

De familie Doornbos was het vorig jaar de winnaar van de bokaal. Helaas hebben zij zich niet aangemeld voor 2017, zodat er bij het 2017 toernooi een nieuwe winnaar uit de bus zal komen.
De poulewedstrijden zijn op 27 en 28 december van 17.30 uur tot 22.30 uur. De finales volgen dan op vrijdagavond vanaf 17.30 uur. Alle wedstrijden worden gespeeld in de sporthal De Zon.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!