Publieksprijs in Italië voor singer/songwriter Isa Zwart

Het afgelopen weekend was het allereerste buitenlandse optreden voor de 17-jarige singer/songwriter Isa Zwart uit Emmen en neemt gelijk de publieksprijs mee naar huis.

Bij het Suns-Festival voor minderheidstalen in Italië was ze de publieksfavoriet met haar Drentse nummer Mamme See. Met dit nummer vertegenwoordigde Isa de Nedersaksische taal in Udine (Italië). Zwart bracht het Drentstalige nummer Mamma See op de bühne voor ruim 1200 bezoekers. En juist zij kreeg de meeste stemmen van het publiek.  Isa stond er natuurlijk niet alleen op het podium, maar met de gehele band bestaand uit Jeff Zwart, Niels Voskuil, Rowdy Prins, Charlotte van der Velde en Roy Keuter. De winnaar in Udine was de uit Zwitserland afkomstige Tumasch E.

“Het Glazen Huis”

Het eerstvolgende optreden in Drenthe van Isa Zwart is in “Het Glazen Huis” in Emmen op 14 december a.s.. Kijk voor al haar optredens op haar website of Facebookpagina.

Lees ook: http://www.klazienaveenlokaal.nl/2017/11/08/isa-zwart-naar-suns-europees-festival/