Met Plus Fischer Klazienaveen als VIP van en naar Lelystad per helikopter

Supermarkt Plus Fischer in Klazienaveen hield een  unieke Facebook actie met het verloten van een paar VIP helikopter vluchten.

Met een VIP-auto s’morgens vroeg opgehaald worden door een medewerker van Plus Fischer vanuit huis, een compleet verzorgde lunchpakket in ontvangst mogen nemen en om vervolgens op tijd afgeleverd worden op de helihaven in Lelystad. Dit alles werd keurig verzorgd en geregeld door Jos Fischer van Plus supermarkt in Klazienaveen. Plus Fischer VIP-Heli 2017

VIP vlucht

Jos: “Vorige week woensdag kwam het idee bij mij opzetten, want zondag 29 oktober was de geplande dag met de rondvluchten boven Klazienaveen met een helikopter. Die twee helikopters moesten zowiezo  naar Klazienaveen vliegen, een tochtje van ongeveer 100 km hemelsbreed, maar dan met alleen een piloot aan boord. Dat gaf mij te denken: waarom er geen VIP vlucht van te maken op de heenreis en de terugreis?”

Na wat informatie in te winnen en geregel, kon de Facebook verloting van start gaan. De gelukkige winnaars werden afgelopen vrijdag bekend gemaakt: de ochtendvlucht werd gewonnen door Marijke Lambers-Voss en Melanie Bos-Schepers en de avondvlucht door Sabrina Pals en Marcel Nijenstein. Plus Fischer VIP-Heli 2017

Jos jij en je hele team bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke VIP reis!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!