‘Late Night’ Moonlight Presentations ondanks het weer super!

De ‘Late Night’ Moonlight Presentations is ondanks het weer een super programma geworden!

Nadat zaterdagavond de eerste editie speciaal voor de kinderen om 18.30 uur ondanks het slechte weer uitstekend bezocht werd, was de uitvoering van de ‘Late Night’ Moonlight Presentations (vanaf 21.00 uur) in hartje Klazienaveen een super geslaagd feestje.

nieuw jasje

Er werd een uitgebreid programma in een compleet nieuw jasje gestoken beloofd. En dat is gelukt!Moonlight Presentations 2017Na een betere opening met een sterk verbeterd geluid, was er ook aan de verlichting gesleuteld, en met succes.Moonlight Presentations 2017Ook nadat de show beëindigd was, was er voldoende vertier in het centrum met muziek en zang van Robin Mink bij onder andere De Witte Olifant. En ja hoor, ikzelf ben sterk gebleven, maar menigeen kon de verleiding niet weerstaan en deed zich tegoed aan zo’n heerlijke hamburger met gebakken uitjes.

Syb van der Ploeg en Sabine

Ook bij de late editie waren de mensen in grote aantallen gekomen. Met een optreden van Syb van der Ploeg met een paar uitstekend gebrachte nummers boven vanuit een werkbakje op een hoogwerker en Sabine uit Heidelberg (Dld) met een vuuract. Droog zijn ze er alle twee in ieder geval niet vanaf gekomen, want af en toe kwam de regen met bakken naar beneden. De foto’s geven een prima impressie weer van de optredens.  Moonlight Presentations 2017 Moonlight Presentations 2017

error: De inhoud van deze website is beschermd !!