‘Nacht van de Nacht’ in het Amsterdamsche Veld

Een spannend evenement, de ‘Nacht van de Nacht’ in het Amsterdamsche Veld! Een spannende nachtelijke treinrit met een donkere, nachtelijke wandeling.

In het kader van de ‘Nacht van de Nacht’ organiseert het Industrieel Smalspoormuseum in Erica op zaterdag 28 oktober een nachtelijke treinrit met een donkere, nachtelijke en spannende wandeling rondom de Griendtsveenplas in het aangrenzende natuurgebied van het Industrieel Smalspoormuseum.

geweldige beleving

Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museum ontvangen, waarna de ‘Nachttrein’ om 21.00 uur vertrekt. De ‘Nachttrein’ brengt de deelnemers in het donker over het smalspoor naar het natuurgebied, een nachtelijk ritje wat  al geweldige beleving op zich zal zijn. Onder begeleiding van de vrijwilligers van het museum wordt in het donker een wandeling van ongeveer een uur gemaakt rondom de Griendtsveenplas.

kop erwtensoep

Voor de sfeer en om het geheel lekker spannend te houden zijn zaklantaarns en andere vormen van verlichting niet toegestaan om te gebruiken. Na de wandeling brengt het smalspoor treintje iedereen over het uitgebreide spoortracé veilig terug naar het museumgebouw, waarna van een kop erwtensoep genoten kan worden. Zo rond de klok van 23.00 uur zal de ‘Nacht van Nacht’ in  het Amsterdamsche Veld beëindigd worden.

aanmelding

Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk, en dit kan zowel per telefoon op 06 – 11 11 11 88 of via E-mail naar: info@smalspoorcentrum.nl. De kosten voor deze bijzondere’Nacht van Nacht’ in  het Amsterdamsche Veld bedragen €7,50 per persoon.

extra info:

Deze activiteit is minder geschikt voor kleine kinderen en ook honden kunnen  helaas niet mee.

Wat: ‘Nacht van Nacht’ in  het Amsterdamsche Veld
Wanneer: zaterdag 28 oktober, vanaf 20.00 uur
Waar: Industrieel Smalspoor Museum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica
tel: 0591-303061
Website: http://www.smalspoorcentrum.nl 

(Het Industrieel Smalspoor Museum is geopend van 3 mei t/m 29 oktober)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!