Stichting ‘Nederland Helpt Dominica’ is op zoek naar uw hulp!

Na de natuurramp met orkaan Maria is de Stichting ‘Nederland Helpt Dominica’ op zoek naar uw hulp!

De Nederlandse militairen zijn inmiddels alweer huiswaarts gekeerd vanuit St. Maarten, nadat ook dit eiland getroffen werd door dezelfde orkaan. Echter het veel kleinere eilandje Dominica, wat voornamelijk ‘selfsupporting’ was met groentes en fruit, heeft tot dusver weinig tot helemaal nog geen hulp mogen ontvangen.

In heel de Nederlandse mediawereld wordt er vrijwel met geen woord gerept over dit kleine eilandje dat zo dringend hulp in allerlei vormen nodig heeft.

‘Nederland Helpt Dominica’

Om dit toch te kunnen realiseren, is er in Zuid-Oost Drenthe de stichting ‘Nederland Helpt Dominica’ in het leven geroepen. De initiatiefnemers hopen met hun nieuwe stichting voldoende middelen op te kunnen halen om de bewoners van het zwaar getroffen eiland te gaan helpen.

Helpt u ook? Ook uw hulp is dringend nodig. Kijk op de website van de stichting ‘Nederland Helpt Dominica’ voor meer informatie, en Help!! Bezoek eens de website van de stichting en kijk wat u kunt betekenen.

Website: http://www.nederlandhelptdominica.nl/
E-mail: nederlandhelptdominica@outlook.com
Facebook: Nederland Helpt Dominica

Lees ook ons eerste artikel:

Oproep: Snel hulp nodig voor door orkaan Maria getroffen Dominica! *UPDATE*