Pupillen Bedrocks slaan hun slag!

Afgelopen zaterdag ontvingen de Bedrocks pupillen de Giants uit Hengelo op het Sportpark De Meerdijk in Emmen.

drie-slag

Alhoewel de Emmenaren in de eerste slagbeurt van de Hengeloërs twee punten moeste toestaan, bleek de Bedrocks verdediging goed op orde. Met twee vangballen van Jamie Veltman in het rechtsveld en Lukas van den Hoek op de korte stoppositie en een mooi geworpen drie-slag van Pitcher Pim Bekkering sloegen de pupillen hun slag!

acht slagmensen

In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Bedrocks prima uit de startblokken. Er kwamen acht slagmensen voor Bedrocks aan slag en er werden vier runs gemaakt, 4-2. In de 2e inning kregen de Giants vat op de Emmer werper en scoorden 2 keer, terwijl Bedrocks niet tot scoren kwam en de daarmee was de stand weer in evenwicht. In de 3e inning hadden de Giants geen antwoord op het werpen van de Bedrocks. Twee slagmensen werden met drie-slag weer de dug-out ingestuurd en een nul op het eerste honk voorkwam dat de Giants konden scoren en het aantal punten voor Giants bleef daarmee op vier staan.

vangbal Pim Bekkering

Opnieuw aan slag, kregen De Bedrocks de smaak weer te pakken en konden door prima slagwerk weer drie spelers over de thuisplaat krijgen waardoor de stand in de derde inning op 7–4 kwam te staan. De vierde inning verliep voor beide partijen puntloos en het meest opvallende feit in verdedigend opzicht voor de Bedrocks, was de vangbal van Pim Bekkering. Een keihard geslagen line-drive van de Giants werd door Pim uit de lucht geplukt waardoor de slagman van Giants al uit was voordat hij de sprint naar het eerste honk kon beginnen.

Daarmee kwam de eindstand van de wedstrijd op 7–4 voor Bedrocks waarbij het vermelden waard was dat de hele slagploeg van Bedrocks goed op dreef was en er voor zorgde dat de Giants het verdedigend moeilijk had. Daarnaast zorgde het goede pitchwerk van Pim Bekkering en Lisanne Mol ervoor dat de Giants aan slag nooit echt voet aan de grond kregen. Beide pitchers hadden bij elkaar zes keer drie slag gegooid. Een prima teamprestatie aldus de coaches Gerhard van de Hoek en Frits Bekkering.

Programma Meerdijk

Zaterdag 23 september
11.00 uur en 14.30 uur Junioren 1 – Centrals De Bilt (Dubbel)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!