Werkgroep Centrumactiviteiten Zwartemeer organiseerde opnieuw ‘Spektakel te Water’

Na de oproep voor ‘Spektakel te Water’ waren er voldoende inschrijvingen ontvangen bij de Werkgroep Centrumactiviteiten Zwartemeer om het evenement door te laten gaan.

Het evenement ‘Spektakel te Water’ vond op zaterdagmiddag 2 september plaats tegenover flat ‘De Santingshoek’ in het centrum van Zwartemeer.Waterspektakel Zwartemeer

touwtrekken met kajakboten

Nieuw was het touwtrekken op het water, waarbij twee teams bestaand uit maximaal twee personen in een kajakboot het tegen elkaar opnamen. Het gaat hierbij om de titel van sterkste man en/of vrouw van Zwartemeer. Waterspektakel Zwartemeer Enkelen hadden teveel spierballen en liet menig peddel sneuvelen. Anderen wisten, nog voordat het touwtrekken begon, al een nat pak op te halen. Hilariteit alom onder de toeschouwers wat stilaan in getale groeide. Waterspektakel ZwartemeerWaterspektakel ZwartemeerHet geheel werd deskundig aan elkaar gepraat door Gerard Plaatje uit Klazienaveen die ook telkens het startsein gaf met een luchthoorn.

Duitse en Oostenrijkse Volksmuziek

Het evenement vond plaats in een ontspannen, gezellige en sfeervolle omgeving met het optreden van ‘Orkest Plus’ van de Orre Blaozers met hun bekende Duitse en Oostenrijkse Volksmuziek.Waterspektakel ZwartemeerDe toegang  was helemaal gratis.

Een link naar meer foto’s vind u hier.

Lees ook:

‘Spektakel te Water’ op 2 september in Zwartemeer!

Gratis inschrijving Waterspektakel Zwartemeer geopend

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!