Bouw nieuwe Emmer zwembad kan doorgaan

De bouw van het nog nieuw te bouwen zwembad in Emmen kan doorgaan. Vandaag deed de Rechtbank Noord-Nederland uitspraak in een kort geding.

uitspraak

De Rechtbank Noord-Nederland deed vandaag een uitspraak in het kort geding dat was aangespannen door de Brands Bouwgroep. De rechtbank is van mening dat de aanbestedingsprocedure goed doorlopen is. De gemeente Emmen kan nu de opdracht gunnen aan de combinatie Koenen Bouw- en Aannemingsmaatschappij B.V. en Wind Design & Build B.V..

Emmens bedrijf

Wethouder Bouke Arends: “Ik ben bijzonder blij dat we nu verder kunnen met de bouwplannen. Emmen krijgt een geweldig mooi, nieuw zwembad dat aan alle moderne eisen en wensen voldoet. Ik ben ook zeer content dat de aanbesteding naar een Emmens bedrijf is gegaan. Een mooie opsteker voor de werkgelegenheid.”

in gebruik

Het betekent dat de overeenkomst tussen de gemeente Emmen en de combinatie Koenen Bouw- en Aannemingsmaatschappij B.V. en Wind Design & Build B.V. ondertekend gaat worden. De gemeente verwacht dat het nieuwe zwembad vlak voor de zomervakantie van 2019 in gebruik genomen kan worden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!