Jaarmarkt Erica zondag 17 september

De altijd sfeervolle, gezellige Jaarmarkt van Erica, is opnieuw bomvol met veel activiteiten gepland op zondag 17 september in het centrum van Erica.

De Jaarmarkt van Erica wordt georganiseerd door Handelsvereniging De Heidebloem. Op deze dag zijn er o.a. tal van leuke kraampjes in het centrum te vinden en staan er veel activiteiten op het programma. De Activiteiten Commissie Vrijwilligers op Erica zorgen er opnieuw voor dat er tal van leuke spelletjes voor jong en oud zullen zijn. Er is in ieder geval ook een springkussen voor de kinderen gereserveerd, zodat ook de jongsten zich prima kunnen vermaken. Iedereen, van jong t/m oud,  is van harte welkom!

Ook een kraam huren?

Een kraam huren tijdens de Jaarmarkt? Voor meer informatie over hoe u een kraam kunt huren of weten wat voor spelletjes er te doen zijn? Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina. Hier kunt ook de geplande activiteiten zien van de Activiteiten Commissie Vrijwilligers.

Wat: Gezellige Jaarmarkt
Wanneer: zondag 17 september van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Centrum Erica

error: De inhoud van deze website is beschermd !!