EOP Klazienaveen (dorpsraad) start onderzoek naar onderhoudsstaat speeltuinen

Het EOP Klazienaveen (dorpsraad) gaat al de speeltuinen in Klazienaveen onderzoeken op o.a. de staat van onderhoud en veiligheid ervan.

veilig kunnen spelen

De EOP Klazienaveen gaat alle speeltuinen in Klazienaveen langs om te kijken hoe de toestand is van deze speeltuinen. Reden hiervan is dat er regelmatig berichten binnenkomen dat de speeltuinen slecht of matig zijn en dat de val-zone helemaal dicht groeit met gras.

Woordvoerder van de EOP Klazienaveen Jan Gerfen zegt het volgende hier over: “Het klopt dat wij hierover zijn geïnformeerd door mensen die er belang bij hebben dat hun kinderen- of kleinkinderen veilig kunnen spelen in hun speeltuin. Volgens de buurtbewoners haalt de gemeente Emmen wel speeltoestellen weg maar er komt niets voor terug, ondanks dat er intensief gebruikt gemaakt wordt  van de speelplaats.”

onderzoek EOP

“Wij van de EOP Klazienaveen gaan dus op onderzoek naar de staat en het onderhoud van de speeltuinen in ons dorp. Het zijn er meer dan 30 stuks,dus is er werk aan de winkel.”

Van het resultaat van het onderzoek zal een rapport worden gemaakt en die gaat naar de Gemeente Emmen en naar de betreffende personen die dit in hun agenda hebben en dan zullen samen kijken wat en welke oplossing er is om de problemen die er zijn op te lossen.

Klachten

Indien er klachten zijn over een speeltuin kan men ook gewoon even een mailtje doen naar  eopklazienaveen@gmail.com . Dan komen we langs om op te nemen wat en welke klachten er zijn, daar nemen we dan foto’s van zodat het probleem duidelijk zichtbaar is. “De kinderen moeten veilig kunnen spelen zonder dat ze gewond thuis komen” aldus woordvoerder Jan Gerfen van de EOP Klazienaveen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!