Bewoners woon-zorgcomplex De Melde ergeren zich aan slordige tuin gemeente

Een aantal bewoners van De Melde in Klazienaveen ergeren zich aan de slordige tuin met hoog gras aan de oostzijde van het woon-zorgcomplex.

Er is volgens Jan Post, Gerard Moes en Bernard ten Velde al een aantal keren contact geweest met de gemeente over deze kwestie. Het uitzicht vanuit een aantal woningen is dan inderdaad niet erg fraai te noemen.

De Melde
Van links naar rechts: Gerard Moes, Bernard ten Velde en Jan Post.
budget beschikbaar

Het drietal zegt dat er al ruim 3 jaar gesprekken over en weer zijn geweest met de gemeente. De eerste keer, een paar jaar geleden alweer, kon van het vlak maken van het terrein geen doorgang plaatsvinden wegens teveel water op het stukje terrein. Er was destijds wel al een budget beschikbaar, maar helaas, de werkzaamheden bleven uit. Ook tijdens het laatste gesprek tussen een contactpersoon van de cliëntenraad en de gemeente in maart j.l. heeft tot dusver geen resultaat opgeleverd.

gaten geëgaliseerd

De beloftes dateren al van ruim drie jaar terug, de gaten zouden worden geëgaliseerd en er zou een net gazon in aangebracht worden. De bewoners zijn het slordige uitzicht zat en ondernemen nu zelf maar actie, door eerst maar eens wat publiciteit te zoeken. Over de gazons vlak voor de ramen hebben de bewoners, daar hebben ze geen problemen mee, dat wordt keurig door de medewerkers van Domesta bijgehouden. Het gaat alleen maar om het slordige uitziende gedeelte aan de oostzijde van De Melde.De Melde