RTV Drenthe met Hemmeltied live vanaf De Groene Trambrug en De Snikke

Het populaire radioprogramma Hemmeltied van RTV Drenthe werd gisteren live uitgezonden vanaf De Groene Trambrug en rondvaartboot De Snikke.

10 jaar Snikke

De Snikke viert dit jaar alweer het 10-jarig bestaan in Zuid-Oost Drenthe. De boot, dat een rijke historie heeft, lag geruime tijd aangemeerd bij het terras van De Groene Trambrug. Vele betrokkenen, allemaal vrijwilligers, waaronder de schippers, die allemaal hun vaarbewijs hebben moeten halen, de gastvrouwen alsook eigenaresse Gerda de Vries van De Groene Trambrug kwamen aan het woord.

live radiouitzending

Hemmeltied werd zoals altijd gepresenteerd door Harm Dijkstra en Elly Smit van RTV Drenthe en werd live uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur.  De technische redactie was gestationeerd in de vrachtwagen met satellietverbinding op de privé-parkeerplaats bij De Groene Trambrug.De Groene Trambrug Zo tegen 11.45 uur vertrok De Snikke, met aggregaat aan boord voor de energieverzorging, richting de Jozefvaart en het Veenpark. Jozefvaart, Barger CompascuumDe Groene Trambrug