Sterke stijging aantal voorinschrijvers 34e Drenthe Loopfestijn

Afgelopen weekend sloot de mogelijkheid tot voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn. Dit jaar was er een sterke stijging in het aantal voorinschrijvingen te bemerken.

15 procent meer

Dit jaar was het aantal voorinschrijvers bijna 15 procent hoger ten opzichte van het afgelopen jaar. Met deze sterke stijging verwacht de organisatie dat er op zondag 28 mei tussen 1750 en 1800 atleten uit 12 verschillende landen aan de start in het centrum van Klazienaveen staan. Met name de populaire 4 Mijl is voor een groot deel verantwoordelijk voor deze groei.

Na-inschrijving

Na-inschrijving is nog mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur en op zondag 28 mei vanaf 9.00 uur tot een half uur voor het betreffende onderdeel. Het inschrijfbureau is dan gevestigd in het Esdal College Klazienaveen.

Naast de 4 Mijl staan de marathon, halve marathon (tevens Noord Nederlands kampioenschap), 10 kilometer (tevens Drents Kampioenschap) en een viertal Jeugdlopen op het programma.

www.drentheloopfestijn.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!