Dhr. Harms winnaar boodschappenspel Fighting Cancer vrijmarkt Klazienaveen

Tijdens de Vrijmarkt op Koningsdag in Klazienaveen waren ook de dames van de organisatie Fighting Cancer aanwezig. Op hun eenvoudige, maar leuke informatiestand, werd onder andere een inleg gevraagd van één Euro voor het meedoen aan het boodschappenspel.

vrijwilligsters

Vanaf 06.00 uur in de morgen waren de dames van deze unieke, jonge organisatie, bestaand uit alleen maar vrijwilligsters, in de weer, om zoveel mogelijk bijdragen voor hun activiteiten te gaan realiseren. (Lees hier meer over Fighting Cancer.) Fighting Cancer

Sponsors

Naast het boodschappenspel was er ook een enveloppenspel met wel of geen prijs en het raden van de lengte van het garen op de bol met garen. Prijzen hiervoor werden grotendeels gesponsord door ondernemers uit Barger -Compascuum, Emmen, Erica, Klazienaveen en Zwartemeer. Mede dankzij het toch wel enigszins zonnige weer (maar wel koud..) was het een zeer geslaagde dag. Bijna alle enveloppen met of zonder prijs zijn verkocht. Ondertussen zijn de prijzen uitgereikt aan al de gelukkige winnaars.

Boodschappenspel

Het boodschappenspel is gewonnen door dhr. H. Harms uit Weiteveen die met het bedrag van €57,60 het dichtst bij de waarde van het boodschappenpakket kwam. De inhoud van de Jumbo boodschappenmand had een winkelwaarde van €59,71. Raad de lengte van de draad is gewonnen door dhr. E. Harms uit Barger-Compascuum, die met de lengte van 250 meter het dichtst bij de waarheid zat. De werkelijke lengte van de bol met garen was 285,16 meter.

Opbrengst

De opbrengst van deze dag zal besteed gaan worden voor onder andere de aankoop van garen om nieuwe chemomutsen van te haken. De organisatie Fighting Cancer bedankt iedereen voor de steun die zij tot dusver voor hun doel mochten ontvangen.