Charles Vögele heropent zaterdag vestiging Klazienaveen

Volgens geruchten op Facebook heropent de Klazienaveense vestiging van Charles Vögele zaterdag opnieuw hun deuren.

Charles Vögele is sinds het faillissement door Vidrea Retail overgenomen. Hierbij werd meegedeeld dat de investeerder 90 van de 95 Charles Vögele winkels overneemt en zou proberen te behouden.

Klazienaveen

Het schijnt, volgens de geruchtenmachine op Facebook, dat de vestiging Klazienaveen a.s. zaterdag weer heropent.

multibrandstores

Onder leiding van mode-ondernemer Remt Melles worden die omgebouwd tot een keten van multibrandstores. Vidrea wil alle winkels voor het najaar hebben omgebouwd tot multibrandstores met dezelfde doelgroep als Charles Vögele. De naam van deze nieuwe winkelketen is nog niet bekend.

Melles heeft met het Zwitserse moederconcern een licentieovereenkomst gesloten, zodat Charles Vögele als merk in de nieuwe winkelketen verkocht kan blijven worden. Ook is overeenstemming bereikt over het doorleveren van de zomercollectie, zodat alle winkels snel weer bevoorraad worden.